ainaparempi

Aina parempi, usein halvempi! tällä tarkoitamme että ensimmäisestä yhteydestä pienimpiin yksityiskohtiin pyrimme toteuttamaan asiakkaillemme parhaimman mahdollisen palvelun tehokkaimmalla mahdollisella tavalla.

integroidut

Olemme vakuuttuneita siitä, että yhdistämällä hallinto- ja hoitopalvelut taloyhtiössä ja sen kiinteistöissä voimme tarjota asiakkaillemme taloudellisesti paremman vaihtoehdon kuin ostaessa palvelut erikseen.

Yhdistämällä vähennätte mm. hallinnollisia ja kommunikaatioon liittyviä kuluja. Työn toteutus on tehokkaampaa ja työtapa yhtenäistyy, mahdollisuus väärinymmärryksiin vähenee – yksi vastuuhenkilö!

Huom. Tarjoamme palveluita myös erillisesti.

kommunikaatio

Kommunikaatio on meille tärkeää! Yhdessä sovitun ja oleellisen kommunikaation avulla emme ainoastaan saavuta yhteisymmärrystä siitä mitkä asiakkaan todelliset tarpeet ovat, vaan myös yhteisen näkemyksen siitä mitkä ratkaisut parhaiten tyydyttävät näitä tarpeita.

Hyvä kommunikaatio on perusta sille miten yhdessä asiakkaan kanssa voimme optimoida hallinnon ja hoidon saavuttaaksemme tasapainon palveluiden sisällön ja kustannuksien välillä.